Walk With Me se jedini bave pružanjem usluga eko turizma u Trebinju.


I tu nema pompe. Walk with me nudi skroman, iskren i direktan kontakt s prirodom. Prednost hodanja s nama je ono što čovjeku 21. vijeka nedostaje – mir i osjećaj slobode. Bez bungee skokova ili VIP soba sa pet zvjezdica. Uz izračunatu potrošnju kalorija, te  prožimanje sa jedinstvenim zvucima, okusima i mirisima prelijepe prirode, naučit ćemo vas trikovima preživljavanja u prirodi, ukoliko ih već ne znate. Govorit ćemo vam o istoriji ovog malog, ali očaravajućeg dijela svijeta. Pokazat ćemo vam bogatstvo flore i faune koje se nalaze ovdje. Ukratko,  potrudit ćemo se da doživite prirodu na nezaboravan način.

Kreiramo putovanja po želji svih onih koji su zainteresovani za dnevno pješačenje ili više od toga. Pružamo usluge i početnicima i profesionalcima, uz lagane šetnje do šetnji krševitim predjelima. Pješačimo uglavnom preko pješačkog prostora na Bijeloj gori koji nas vodi pored impresivnih utvrda na uzvisini iz perioda vladavine Austrougarske Monarhije, iz kojih se nekada osiguravala skoro cijela putna infrastruktura u Bosni i Hercegovini. Tu je naš Centar u prirodi kao savršeno mjesto za bijeg u prirodu i baza u kojoj objedujemo i prenoćimo pod zvijezdama.


OSNIVAČ WWM - Sinisa Kunić, 1966.

Prirodu volim još od djetinjstva  -  kao sedmogodišnji dječak postao sam član Izviđačkog odreda u Stocu, čiji sam član bio deset godina.  U dobi od osam godina aktivno sam učestvovao u svim aktivnostima vezanim za prirodu i kampovanje, a u dobi od 12 redovno sam išao u lov . U osamnaestoj godini  počeo sam služenje vojnog roka, koji je trajao 15 mjeseci,  uz mnogo vremena provedenog na terenu, u prirodi.  Prirodi sam posvetio najveći dio svog odraslog života i očuvao osjećaj bliskosti s prirodom kroz brojne aktivnosti kao što su kampovanje,ture pješačenja, šetnje i obilasci, branje gljiva i šumskog voća, lov, ribolov i ostale aktivnosti u prirodi.

Od marta 2005. do avgusta 2007 radio sam kao profesionalni spasilac u zoni visokog rizika u Iraku za britansku kompaniju 'Erinys', gdje sam bio angažovan na zaštiti visokorangiranih oficira u inžinjerskom korpusu američke vojske.  Obučen sam za ekstremne situacije i za pružanje prve pomoći na terenu.

Uz dobro poznavanje klime, vremenskih prilika, flore i faune u regiji, odlučio sam da radim ono u čemu uživam i ono što znam najbolje. Tečno govorim engleski jezik, a mogu voditi komunikaciju i na španskom.